Publicat el 17/11/2017

El proper 19 de novembre es presentarà el projecte de constitució del Consell dels Infants de Montgat, en una festa que tindrà lloc a la plaça de la Vila.

La presentació del projecte coincideix amb la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre de cada any.

El Consell es constituirà aquest curs escolar i estarà format per nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles de Montgat, que a partir d’ara podran exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments, i a debatre i proposar accions concretes per transformar el municipi.

A més, durant el matí del diumenge, hi haurà carpes d’entitats de cooperació i solidaritat del municipi i jocs de sensibilització per a infants i joves.
Pels més menuts hi haurà xocolatada solidària, conte contes, racó de lectura, jocs gegants de cooperació, batucada solidària i tallers de trenetes, hena i xapes. Per finalitzar la jornada hi haurà xerrades de Proactiva Open Arms i d’Amnistia Internacional Maresme.
Les famílies podran participar en la construcció d’un gran mural on entre tots podrem compartir el nostre arbre genealògic. L’objectiu de l’activitat és visualitzar la diversitat dels nostres orígens i el nostre compromís amb els infants nouvinguts i refugiats d’arreu del món.

Diumenge 19 de noviembre, de 10 a 14h a la pl. de la Vila, celebració del Dia Internacional dels drets dels infants
Pels drets dels infants refugiats! Vine!. Durant tot el matí carpes d’entitats solidàries

10.30h Xocolatada solidària a càrrec d’ASPAMOTI

11h Conta contes per a infants

11.30h Lectura del Manifest de la infància refugiada i presentació del Consell dels infants de Montgat.

11.45h Batucada solidària a càrrec dels Tabalers de Tiana.

12h Tallers: Hena, trenetes i de xapes.

12h Jocs gegants de la Creu Roja Montgat

12h Xerrada de Proactiva Open Arms

12.45h Xerrada Amnistia Internacional Maresme.

La jornada compta amb la participació de l’Associació Infantil i Juvenil el TIMO del GAT, Creu Roja Montgat, ASPAMOTI, els Tabalers de Tiana, Proactiva Open Arms i Amnistia Internacional Maresme.

 

Deixa un comentari