Publicat el 06/09/2022

Hi haurà punts informatius del nou sistema de recollida als eixos comercials, on del 7 al 17 de setembre es repartiran les targetes per poder obrir els contenidors

 

 

 

Aquesta tardor Montgat fa un canvi radical en el sistema de recollida de residus: s’instal·laran els anomenats contenidors intel·ligents, que estaran tancats i s’hauran d’obrir fent servir targetes identificatives. D’aquesta manera, es controlarà millor qui fa servir correctament cada contenidor, i es podran aplicar bonificacions en les taxes en cas que se separin bé els residus.

L’Ajuntament començarà a repartir les targetes al veïnat el dimecres 7. De fet, del 7 al 17 de setembre hi haurà diversos punts informatius, on s’explicarà el funcionament dels contenidors i es repartiran les targetes, de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.

Els podreu trobar als següents punts informatius:

  • Plaça de les Mallorquines (dimecres 7 i 14 de setembre)
  • Plaça d’Antoni Gaudí (dijous 8 i 15 de setembre)
  • Rambla del Turó (divendres 9 i 16 de setembre)
  • Plaça del Mercat (dissabte 10 i 17 de setembre)

En paral·lel, l’Ajuntament organitzarà diverses xerrades informatives per a la ciutadania i els comerços. Del 20 de setembre al 29 d’octubre es faran visites a tots els habitatges i empreses per repartir les targetes identificatives, i qui en vulgui més podrà sol·licitar-la de manera gratuïta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del 2 al 30 de novembre.
Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari