Premià de Mar: Solidaritat Catalana per la Independència s´han donat per acabades les converses amb ERC | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/03/2011

 Aquesta passada nit, 29 d´abril de 2011, per part de Solidaritat Catalana per la Independència s´han donat per acabades les converses amb ERC dins de les negociacions que entre ambdues formacions i REAGRUPAMENT s´estaven duent a terme a fi de consensuar una única candidatura independentista per als propers comicis municipals a Premià de Mar.


Els motius del trencament han estat:


1) Que ERC hagi retrocedit altre cop a l´inici en les seves pretensions, tornant a insistir en què la possible coalició s´hauria de presentar sota el paraigües de les seves sigles i oferint altre cop a SI el 4t lloc de la llista.
2) Que ERC, en ple procés de negociacions, hagi dut a terme una bustiada fent campanya unilateralment i fins i tot incloent-hi persones independents sense fer menció de tal circumstància.


Un partit que sols ha aconseguit en 8 anys baixar el llistó de 3 a 2 regidors i que a més ara es troba en franca davallada, no pot actuar de forma tan prepotent, menyspreant la força electoral d´aquells amb qui pretenia encetar viatge.


Des de Solidaritat Catalana per la Independència, volem transmetre a la ciutadania que seguim mantenint converses amb d´altres formacions polítiques de caire INDEPENDENTISTA, alhora que restem oberts a continuar parlant amb Reagrupament.


 Ferran Planell i Clofent
Secretari d’Imatge i Comunicació

Deixa un comentari