Publicat el 13/03/2020

L’Ajuntament de Premià de Mar s’ha adherit al servei Digiemprèn, un lloc web de formació digital que impulsa la Diputació de Barcelona i que ofereix formació gratuïta en línia de temes relacionats amb el comerç digital

La plataforma online Digiemprèn s’adreça a comerciants o serveis amb un comerç físic que es plantegen obrir-ne un de digital, o bé a dissenyadors o productors d’articles de consum interessats a disposar d’un canal de venda online. El seu objectiu és facilitar a aquests emprenedors eines i recursos per desenvolupar els seus projectes.

A més dels materials que ofereixen els cursos tradicionals, a Digiemprèn els usuaris disposen de vídeos, lectures i fòrums mitjançant els quals poden interactuar amb professors i altres alumnes amb qui intercanviar dubtes i opinions.

Des del web s’accedeix a diversos cursos distribuïts en cinc àrees: Compara i actua, Comunica i utilitza XXSS, Crea/Idea, Cuida la imatge del producte, i Sobre la marca i la teva web. De cadascun d’aquests cursos se’n pot llegir la descripció, el programa i el perfil del professor o professora. Al final del curs s’atorga un certificat.

L’aplicació de Digiemprèn també ofereix miniguies de comerç en línia i dona la possibilitat de proposar temes per crear nous cursos o miniguies

Deixa un comentari