Premià de Mar: Obres de Reparació de paviments als carrers Pompeu Fabra /Romà Piera i Arcal, des de Joan Prim a Ctra. de Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/05/2011

A partir del 24 de maig començaran les obres de pavimentació dels carrers Pompeu Fabra /Romà Piera i Arcal, des de Joan Prim fins a la Ctra. de Vilassar de Dalt. La durada dels treballs es preveu que serà d´uns 20 dies, durant els quals aquests carrers estaran tallats al trànsit.
Aquestes obres formen part de la reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques a diversos carrers (fase III) que va començar a primers d´abril, que inclou els següents carrers: Abat Oliva (Joan XXIII/Enric Borràs); Sant Ferran (Maresme/Circumval•lació); Maresme; Gran Via (Ctra. Premià de Dalt/Riera); Riera de Premià (Gran via/Enric Granados); Marina (Gran Via/Enric Granados); Jacint Verdaguer (Riera/Marina); Sant Ferran (Circumval.lació/Narcís Monturiol); Lourdes (Ramon i Cajal/Passatge Vallès); Del Carme (Passatge Prim/Passatge Vallès); Ramon Llull (Gran Via/Unió); Romà Piera i Pompeu Fabra, inclòs passatge sense pavimentar; Passatge Vallès; Avgda. Roma (Camí Ral/Joan XXIII); Tram de Ronmà Piera fins al carrer Joan Prim; Gran Via (de la Plaça i Dr. Fleming); Núria (de la Plaça/General Prim).

Deixa un comentari