Premià de Mar. L´Ajuntament inicia les obres per substituir la gespa artificial del camp de futbol municipal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/08/2012

L’Ajuntament va aprovar, durant el passat ple del mes de juny, la realització de les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol municipal que actualment utilitzen els equips vinculats al Club Esportiu Premià, i que feia més de 10 anys que es va instal·lar.
L’empresa Primília Serveis SLU, ha estat l’encarregada de la licitació de les obres de la que ha sortit adjudicatària l’empresa Fieldturf Poligras S.A, especialitzada en aquest tipus d’obres. Entre d’altres, ha desenvolupat actuacions similars als camps de futbol de municipis com Calella, Badalona, Montgat, Mataró o Amorebieta.
Les obres que s´han iniciat i tindran una durada de 4 setmanes, constaran de les següents actuacions:
– Incorporació de nova gespa d’última generació, tipus Prestige XM4 45-15.
– Instal·lació d’un nou sistema de reg amb 6 canons sectorials de retorn lent.
– Augment de les dimensions del terreny de joc, ampliant els laterals del camp.
– Incorporació del marcatge de dos camps de futbol 7 amb les seves porteries abatibles reglamentàries.
– Substitució de tots els elements esportius del terreny de joc, banderins, porteries, etc.
– Substitució del tancat perimetral del terreny de joc.
– Instal·lació d’un nou marcador electrònic.
– Instal·lació de noves banquetes pels jugadors.
A més d’aquestes actuacions, l’empresa FIELDTURF POLIGRAS S.A farà entrega de tot el material necessari per tal que els equips tècnics municipals puguin desenvolupar les tasques de manteniment.
Coincidint amb aquesta obra, l’Ajuntament ha aprofitat per iniciar la reforma dels 5 vestidors del camp de futbol així com els seus accessos, lavabos i marquesines amb una inversió de 13.326,68€.
Per tant, l’Ajuntament de Premià de Mar realitzarà a les instal·lacions del camp de futbol municipal serà una inversió total de 283.756,13€.

Deixa un comentari