Premià de Mar. Els habitatges de protecció oficial per a joves, sortejats | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/04/2012

A la Sala de Plens ha tingut lloc el sorteig dels habitatges amb protecció oficial de lloguer destinats a joves. Finalment, els habitatges sortejats han estat 10, ja que recentment n´havia quedat un de buit. Els candidats a optar als habitatges eren 22, que havien estat admesos després d´haver presentat la sol·licitud corresponent i complir amb els requisits que establien les bases.
Els  habitatges estan ubicats al carrer Narcís Monturiol 11-13, en un solar que en el seu moment l´Ajuntament va cedir a l´Institut Català del Sòl perquè hi pogués construir 23 habitatges que són administrats per l´Agència de l´Habitatge de Catalunya. Les claus d´aquells habitatges es van lliurar el juliol del 2008 i els que ara s´han adjudicat de nou actualment havien quedat buits. Tenen una superfície de 35,07 m2 a 38,57 m2 i la renda mensual oscil·larà entre els 199 i els 268 euros.
L´acte del sorteig ha comptat amb l´assistència de l´alcalde, Miquel Buch i diversos regidors, entre els quals la regidora d´Habitatge, Anna M.

Deixa un comentari