Premià de Mar. Dissabte dia 24, la nova plaça dels Països Catalans acollirà els primers espectacles | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/09/2011

Dissabte vinent, dia 24, s´estrenarà l´espai destinat a espectacles de la nova plaça dels Països Catalans, amb un espectacle infantil a la tarda i un altre de musical al vespre.
Les actuacions previstes són les següents:
18.00h : espectacle infantil amb l’animador Lluís Atcher
22h: concert a càrrec del grup premianenc The Nearly Beatles
La nova plaça es va obrir al públic el 9 de setembre i compta amb una zona de grades amb el mateix aforament que hi havia anteriorment, amb un espai destinat a espectacles i activitats; una zona de jocs infantils  i una altra amb taules de ping-pong i  pista de petanca. A banda, s´ha plantat arbrat per crear espais d’ombra diferents àmbits dedicats al repòs i la socialització.
Les obres d’enderrocament de l’antiga plaça van començar a l’estiu del 2010 amb motiu de la construcció d’un aparcament soterrat, que ja està obert al públic. El nou espai té una capacitat per a 378 vehicles, dels quals  159 són  de concessió administrativa en terminis que poden ser de 20 o 40 anys. La resta  estaran disponibles en règim de rotació.

Deixa un comentari