Publicat el 04/03/2015

El 8 de març és un dia especial per a dones de tot el món, un dia en el qual les dones de tot el món volen fer sentir la seva veu per tal de recordar que la lluita per la igualtat entre els homes i les dones és una lluita quotidiana i constant, que ve de lluny i que encara té molt camí per recórrer.
En aquesta ocasió des del departament municipal de Benestar Social i Família s´ha coordinat diverses activitats que porten a terme entitats com ara Dones de Dalt, la Coral del Barri, la Biblioteca Jaume Perich i Escala, l´Escola Marià Manent, l´Escola Santa Anna, l´Institut Valerià Pujol i l´Escola Municipal de Música (Teatre Musical).
El primer dels actes programats per celebrar el 8 de Març va tenir lloc a la Societat Cultural Sant Jaume el passat 22 de febrer, amb “I deien que plouria” de Paco Mir, lectura dramatitzada a càrrec de Montse Vidal i Paquita Domingo.
Divendres 6
– 19 h: Inauguració de l’Exposició de l’Associació d’Artistes < La Dona i l’Art >. Lloc: Biblioteca Jaume Perich i Escala.
– 19,30h: Contes per a dones i homes < Revelacions, liposuccions i altres >, a càrrec d’Assumpta Mercader. Lloc: Biblioteca Jaume Perich i Escala
Dissabte 7,  a les21 h:
– Sopar de Dones. Cada assistent haurà de dur un plat i una beguda per compartir.
– Teatre Musical i Coral del Barri. Concert a càrrec d’alumnes i ex-alumnes de l’Escola Municipal de Música. i
– Ball de Dones…
Lloc: Espai Santa Anna.
Diumenge 8
– 12h: Aperitiu Dones de Dalt. Lloc: Sala de Orfeó SC Sant Jaume
Dilluns 9
– 18h : Xerrada Mossos d’Esquadra Premià de Mar < Quin us fan els nostres fills/es d’internet? Prevenció del ciberassetjament >. Per a pares i mares amb fills adolescents. Lloc: Biblioteca Jaume Perich i Escala.
Del 6 al 13: Exposició < Cartells 2n concurs del CVartells Dia de la Dona >. Lloc: Cestíbul de l’Institut Valerià Pujol i Bosch.
El cartell d´enguany és una obra de l´artista local Lali Rodríguez Tió, mentre que la imatge guanyadora del 2n Concurs de Cartells del Dia de la Dona, i que forma part del cartell dels actes, és del jove alumne de l´Institut Valerià Pujol i Bosch, Jaume Rexach i Bosch amb el títol “Els estereotips”.

Deixa un comentari