Publicat el 07/12/2022

Les actuacions del grup de versions Tàrraco Surfers i de DJ Elturtel, i un espectacle audiovisual conformen el programa per a recuperar aquesta Festa de Cap D’any

 

 

 

El Pavelló Poliesportiu de Premià de Dalt s’engalana per celebrar amb família i amistats la millor Festa de Cap d’Any que mai hagis viscut! Obrirem portes – 00:30h – perquè puguis trobar-te amb família i amistats, preparats per a passar una de les nits més divertides de tot l’any!

Qué us hem preparat per a donar la benvinguda al 2023?

Actuació de Tàrraco Surfers
Tàrraco Surfers és la banda de versions més genuïna dels últims temps. Versions de tots els estils i totes les èpoques musicals a ritme de surf. Guitarres i ritmes surfers interpreten els millors hits de la història. (Michael Jackson, Boney M, Queen, Ricky Martin, Rihanna, Camilo Sesto , ACDC, Txarango, Hombres G, Pitbull, Els Pets, Tequila, Bruno Mars, Adele, Julio Iglesias, Shakira, Alaska, etc.)

Espectacle audiovisual “Caps d’Any al món”
A Premià de Dalt no ens conformem en celebrar només una vegada l’entrada a l’any 2023, ho farem diverses vegades a través de connexions en directe amb diferents països del món. Viuràs l’experiència única d’iniciar un 2023 diverses vegades i sempre acompanyat de família, amistats, bona música i bon rotllo!

Sessió amb DJ Elturtel
Després de l’actuació dels Tàrraco Surfers, el DJ Elturtel iniciarà una sessió de videodj amb l’espectacle “Caps d’Any del món” on es combinarà projeccions audiovisuals amb una sessió espectacular de música Pop, Rock, Dance Hall, Reggae, Reggaeton i molts d’altres estils que et faran ballar fins a la matinada.

Venda d’entrades:

  • Les entrades només es podran comprar a través d’aquesta plataforma, anticipadament i no hi haurà venda a taquilla.
  • Les podràs comprar just abans d’entrar al recinte, però sempre anticipadament, a través del mòbil i amb una tarja de dèbit o crèdit.
  • Una vegada s’exhaureixin les 600 primeres entrades, es posaran a la venda les entrades amb denominació “SOLD OUT”.
  • Les entrades “SOULD OUT” tindran un cost de 12€ (sense copa ni esmorzar) i es compraran a través d’aquesta platadorma. Aquestes entrades s’habilitaran a mesura que l’aforament màxim de 600 persones ho permeti.

Preus i drets d’accés:
De 16 anys o més 12€ (Cotilló, entrada per tota la nit, una consumició*,(esmorzar).
Menors de 16 anys 0€ (Cotilló, entrada només pel concert**).
* La consumició per a persones de 16 i 17 anys serà sense alcohol.
** La Festa de Cap d’Any 2022 es dividirà en dues parts (només a efectes de públic assistent):

INFORMACIÓ IMPORTANT

  1. Des de l’obertura de les portes del recinte, fins a la finalització de Tàrraco Surfers (aproximadament les 3h) els menors de 16 anys hauran d’accedir i estar sota la responsabilitat dels seus progenitors, o un major d’edat amb una autorització.
  2. Aquesta autorització haurà d’estar degudament signada dels progenitors. Un major d’edat podrà acompanyar i supervisar un màxim de 5 menors d’edat.
  3. Una vegada finalitza l’actuació de Tàrraco Surfers els menors de 16 anys hauran d’abandonar l’espai, estant permés només l’estada a majors de 16 anys.

Esmorzar
A partir de les 3:00h s’obrirà la parada exterior per esmorzar i havent canviat l’entrada pel “tiquet esmorzar” podrà gaudir d’una ració de xocolata amb xurros.
Altres:
No conèixer les condicions sobre els drets d’accés, no donarà dret a la devolució de les entrades.
Hi haurà servei de barra tota la nit i matinada

Aforament màxim: 600 persones.

 

Redacció
imatge i font: Ajuntament de Premià de Dalt

 

Deixa un comentari