Publicat el 14/07/2014

 La nova aplicació gratuïta Premià Actua, permet que els ciutadans puguin comunicar, des de qualsevol dispositiu mòbil o tauleta amb el sistema Android o iOS o des de la pàgina web www.premiactua.cat, les incidències que detectin a la via pública.
D’aquesta manera, els ciutadans podren comunicar directament a l’Ajuntament totes aquelles incidències  relacionades amb la neteja viària i recollida de la brossa, avaries d’enllumenat públic, neteja de platges o senyalització viària. En el moment de comunicar una incidència, l’usuari escollirà de qui tipus es tracta i, si ho vol, podrà afegir-hi una fotografia o una explicació. Si la incidència es comunica des d’un dispositiu mòbil i des del mateix lloc dels fets, l’aplicació en farà la geolocalització a través de Google Maps.
Un cop s’hagi comunicat una incidència, l´usuari podrà saber en tot moment en quin estat es troba i serà informat a través de notificacions de l’inici de la gestió i de la resolució del problema.


L´aplicació es pot descarregar directament a través dels enllaços corresponents de la pàgina web www.premiactua.cat,  així com als portals de descàrrega d´aplicacions d´iPhone (Apple Store) i Android (Google Play). Els usuaris que vulguin fer ús de l’aplicació a través del web s’han de registrar com a usuaris del servei.
La nova aplicació Premià Actua suposa un pas endavant en la millora de les relacions entre l’Ajuntament i els ciutadans i se suma a les diverses accions que s’estan portant a terme des de l’aprovació del Reglament de govern obert i participació ciutadana.

Deixa un comentari