Publicat el 11/05/2015

La final en directe del Premi per Votació Popular Sona 9 – Canet Rock 2015 tindrà lloc el proper dijous 14 de maig a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm amb la participació de les quatre formacions més votades a través d’internet d’entre els 18 artistes seleccionats pel jurat.
El grup guanyador podrà actuar al festival maresmenc i obtindrà 1.000 euros en material musical a més d’una presentació promocional al Centre Cultural Blanquerna de Madrid amb totes les despeses pagades.
El candidats que han obtingut més vots del públic i s’han guanyat el dret d’actuar a la final del Premi per Votació Popular han estat:
 Bon Vent (pop-rock, Canet de Mar), Coet (roc k > Sant Boi de Llobregat),
Exili a Elba (rock > Barcelona) i Lausana (pop > Granollers).
A més, com a prèvia, les quatre formacions es presentaran en format acústic de dilluns 11 a dijous 14 de maig a l’espai “Els minoristes” del Matí de Catalunya Ràdio.
Un cop realitzada la final en directe, el proper dijous 14 de maig a partir de les 19 h a l’Antiga Fàbrica Damm, el públic assistent decidirà amb el seu sufragi la banda emergent que s’endurà el nou guardó promogut pel concurs Sona 9 i el festival Canet Rock. Les invitacions per asistir a la final del Premi per Votació Popular es poden demanar al correu <
concurs@enderrock.cat>.
Més de 19.000 persones han participat al nou Premi per Votació Popular del concurs de maquetes Sona 9 2015
Acte: Premi votació popular Sona 9 – Canet Rock 2015
Dia: Dijous 14de maig
Hora: les 19 hores
Lloc: Antiga Fàbrica Estrella Damm – Canet de Mar

Deixa un comentari