Publicat el 14/01/2020

El centre ha rebut el premi TOP 20 pels serveis assistencials relacionats amb les patologies del sistema nerviós

El passat 17 de desembre es van lliurar a Madrid els Premis Hospitals TOP 20, que organitza la companyia de serveis d’informació sanitària IASIST, part d’IQVIA. En aquesta gala, el Servei de Neurologia de l’Hospital de Mataró va ser reconegut com un dels més potents de l’Estat en la seva categoria, després d’analitzar els diferents paràmetres que es tenen en compte.
Ernest Palomeras, Cap del Servei, va ser l’encarregat de recollir el guardó. Aquests guardons són un reconeixement als centres sanitaris i serveis hospitalaris espanyols que destaquen per la seva gestió i per la seva qualitat assistencial

El sistema nerviós és una de les vuit àrees clíniques prevalents que s’avaluen dins del Programa Hospitals Top 20, les altres set són: cor, sistema respiratori, sistema musculoesquelètic, digestiu, ronyó i vies urinàries, dona i atenció al pacient crític. L’Hospital del Mar, l’Hospital HLA Moncloa i l’Hospital Universitari Rey Juan Carlos han rebut també un guardó en aquesta categoria de sistema nerviós.
En l’àmbit de gestió global, l’Hospital de Mataró ocupa la novena posició de 28 centres dins la categoria de “Grans Hospitals Generals”. En aquest rànquing es tenen en compte indicadors de qualitat, d’adequació i d’eficiència.

20a edició. Aquesta vintena edició dels premis TOP 20 han comptat amb la participació voluntària de 145 centres sanitaris de tot l’Estat (70% públics i 30% de titularitat privada), procedents de 14 comunitats autònomes.  En total, s’han atorgat 63 premis i els guanyadors han estat avaluats en 35 processos clínics freqüents que contenen 120 indicadors.

 

Deixa un comentari