Publicat el 31/12/2017

La cinquena edició de La Grossa de Cap d’Any 2017 ha repartit més de 21 milions d’euros en premis, la xifra més alta assolida mai per aquesta loteria. El primer premi ha estat per al 56795, dotat amb 100.000 euros per butlleta, i s’ha venut a l’estanc ‘l’As’ de Vilassar de Mar i al restaurant Barceló de Campdorà (Girona), que ja havia entregat el segon premi de La Grossa de Cap d’Any 2016.

Com va passar fa 365 dies, la sort no s’ha quedat principalment al Gironès i en aquest cas ha viatjat fins a l’Ametlla de Merola (Berguedà) on l’entitat dels Pastorets havia comprat més de 1.000 participacions -que ara tenen un valor d’uns 7 milions d’euros- al restaurant de Campdorà. Els premis es podran cobrar a qualsevol dels més de 2.100 punts de venda de Loteria de Catalunya fins al proper 31 de març. Els números que s’hagin adquirit per Internet es cobraran automàticament al compte des d’on es van adquirir els bitllets.

El segon premi de La Grossa de Cap d’Any ha estat per al 64773, amb 32.500 euros per butlleta, i ha caigut al Súper Talló de Terrassa, l’Estanc Puig de Martorell, el Carrefour de l’Ametlla del Vallès, el supermercat Jespac-9 de Barcelona i en un estanc del centre de Vic.

El tercer premi de La Grossa ha recaigut en el 75182, amb 15.000 euros per bitllet, que s’ha repartit a l’estanc 12 de Lleida i al Bar-Casal de Menàrguens.

El quart premi de La Grossa de Cap d’Any, el 32695 i valorat en 5.000 euros per butlleta, ha estat molt repartit per internet, l’estanc 251 de Barcelona, l’Esclat Hipermercat de Figueres i l’estació de servei Empalme de Vallfogona de Balaguer.

Finalment, el cinquè premi ha estat el 68211, valorat en 2.500 euros per bitllet, i s’ha repartit a l’estanc Pilar de Pallejà, el Bar-Casino de Calaf i la papereria Romon Ger de Barcelona i l’Associació de Professionals de venedors de Premsa de BCN i província.

La corredora de muntanya Núria Picas, l’actriu Sílvia Bel, l’actor i veu de l’anunci de La Grossa de Cap d’any d’aquest 2017, Xisco Segura, el cantant del grup Love of Lesbian Santi Balmes, i la mateixa Grossa han estat els encarregats de repartir la sort en un sorteig que s’ha celebrat aquest diumenge al migdia als estudis de TV3.

ACN Barcelona

Peu de foto: Els propietaris i clients del restaurant Can Barceló de Campdorà brinden amb cava per celebrar el primer premi de La Grossa de Cap d’any. Foto: Gerard Vilà. ACN.

Deixa un comentari