Publicat el 04/03/2019

Es tracta d’un guardó de La Fundació Privada Catalana de Futbol.  S’ha reconegut la feina de l’equip Futsal Cirera Aliança Mataró, format per pacients de l’Hospital de Mataró amb trastorns mentals severs.

El projecte “Esport pel benestar”, que es va presentar l’octubre de l’any passat i que es va crear amb la col·laboració de les entitats U. E. Cirera, Futsal, Aliança Mataronina i Consorci Sanitari del Maresme, ha rebut el premi “Foment als valors” que atorga la Fundació Privada Catalana de Futbol.
L’entrega del guardó es va fer en la gala dels III Premis Solidaris de la Fundació, que va tenir lloc el passat 26 de febrer de 2019 a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Aquestes distincions busquen premiar aquelles iniciatives i activitats de tot Catalunya que promouen la solidaritat, l’ètica esportiva i els valors, més enllà dels camps i pavellons de futbol i futbol sala.
Es tracta d’un guardó de La Fundació Privada Catalana de Futbol.  Es van repartir vuit premis, dividits en tres blocs diferents: individual, col·lectiu i premi extraordinari del jurat.
El Futsal Cirera Aliança Mataró competeix aquesta temporada en una lliga inclusiva de la Federació Catalana de Salut Mental i està format exclusivament per pacients amb trastorns mentals severs (bipolaritat, esquizofrènia, trastorn de la personalitat…). L’objectiu principal d’aquest projecte és millorar la salut i la qualitat de vida dels participants, així com millorar el seu estat físic i psicològic, les seves relacions socials i fomentar la inclusió social.

Deixa un comentari