Publicat el 14/01/2022

La Generalitat de Catalunya premia a l’escola l’Olivera en reconeixement de la categoria de trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientalització integral del centre

 

El Premi Escoles Verdes és un premi que convoca la Generalitat de Catalunya des del 2009, per reconèixer, públicament, iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat fetes per escoles amb el distintiu Escola Verda, com és el cas de l’escola l’Olivera de Cabrils.

Aquest reconeixement ha estat concedit al centre després de presentar una memòria descriptiva, on consta una recopilació dels mèrits que justifiquen la presentació al premi i un recull de les principals accions que han anat fent per a l’ambientalització integral de l’escola. Tots aquests documents es poden trobar a la pàgina web de l’escola.

El lliurament del Premi Escoles Verdes 2021 va tenir lloc  el dimecres 12 de gener, dins de la XVII Trobada d’Escoles Verdes. La celebració es va fer a l’escola l’Olivera en format virtual a les 10:30 hores a través d’aquest enllaç.

L’acte, on  van participar el conseller d’Educació de la Generalitat, el Sr. Josep G. Cambray, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Sra. Teresa Jordà, vol ser un reconeixement públic al compromís que han assumit les escoles verdes per treballar en la construcció d’una Catalunya més sostenible.
L’Ajuntament de Cabrils celebra aquest reconeixement amb el compromís que demostra l’escola l’Olivera amb el Medi Ambient.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari