Publicat el 01/02/2022

Calella serà l’escenari de l’anunci del guanyador del Premi del públic a la millor pel·lícula de la Gala dels Gaudí

 

La Sala Mozart, el cinema més antic de Catalunya, protagonitzarà un dels moments més intensos dels premis: el veredicte dels espectadors sobre quina és la millor pe·lícula de l’any

 

Un any més, la Sala Mozart de Calella serà l’escenari des d’on s’anunciarà el veredicte del públic sobre la millor pel·lícula dels Premis Gaudí. L’Acadèmia de Cinema Català ha volgut que la sala en actiu més antiga de Catalunya torni a simbolitzar el vincle entre els espectadors i les pel·lícules. La Sala Mozart, que va obrir les seves portes el 1896, i que des del 1904 programa cinema, també és seu del Cicle Gaudí des de l’inici del projecte.

Fins fins al 28 de febrer, espectadores i espectadors de Catalunya poden votar el Premi especial del públic a la millor pel·lícula del 2021 a: http://premidelpublic.premisgaudi.cat  Amb aquesta iniciativa, els Premis Gaudí es van obrir a la participació popular fa quatre anys per reconèixer el paper protagonista que juga el públic en el cinema.

Els espectadors poden votar en aquesta edició entre les pel·lícules nominades a Millor pel·lícula (El ventre del mar, Sis dies corrents, Tros i Visitant) i a Millor pel·lícula en llengua no catalana (Las leyes de la frontera, Libertad, Mediterráneo i Tres). Entre tots els votants es sortejaran dos premis: una targeta VIP doble per anar al cine tot l’any, gentilesa del Gremi d’Empresaris de Cinema Catalunya, i una subscripció anual a Filmin.cat per veure cinema online tot l’any, entre altres.

La Gala dels XIV Premis Gaudí es farà el diumenge 6 de març i serà emesa en directe per TV3.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari