Publicat el 26/01/2021

El treball escollit rebrà un finançament de 5.000 euros. El termini de presentació de treballs finalitzarà a les 13 hores del dia 30 de març del 2021

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), sota el patrocini de Caixabank i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, manté oberta la convocatòria de l’onzena edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels Països Catalans.

L’objectiu és distingir un estudi que abordi qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, o premsa digital de proximitat, amb l’ús d’Internet com a prioritat temàtica.
La treball escollit obtindrà un finançament de 5.000 euros, quantitat ampliable si així ho decidís el jurat en funció de l’abast de la recerca guanyadora.
El termini per a presentar els projectes finalitza el 30 de març del 2021 a les 13h.
La presentació pública del projecte guanyador es farà en el decurs de la 13a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que es durà a terme entre els mesos d’abril a juliol del 2021 a Catalunya i, finalment, hauran de presentar públicament el treball guardonat totalment enllestit a la 14a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, a celebrar no abans del mes d’abril de l’any següent, 2022
Encoratgem el col·lectiu docent universitari a crear equips de treball per participar en aquesta nova edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal. Ens agradarà poder trobar-nos novament amb un saludable esperit competitiu que ens condueixi a aconseguir un altíssim nivell en els treballs presentats, com ha estat fins ara, afortunadament.
Els guanyadors de les anteriors edicions del premi han estat equips d’investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull – Blanquerna, Pompeu Fabra, Jaume I, Abat Oliba i Girona, entre d’altres.
Bases: https://mcusercontent.com/0da24abbc476b73b7686d37f0/files/cead242c-2cd7-4242-ba85-7eaeede3432d/Bases_11è_Premi_de_recerca_universitària_Premsa_Comarcal._.pdf

 

 

 

Deixa un comentari