Publicat el 28/03/2014

Espectacle: MONÒLIT de Toni Mira. Dansa
Dates assaig: Del 31 de març al 4 d’abril, ambdues incloses. 
Data pre-estrena: Dissabte, 5 d’abril
Hora: 21 h
Preu: 13 € (taquilla) 10 € (anticipada)
Durada: 1 h
Venda d´entrades: a l´Ajuntament, en horari d´atenció al públic i a la taquilla del teatre des d´una hora aban de l´espectacle.

Després d’estrenar el juliol de 2003, dins la programació del Festival Grec, el seu primer solo titulat Loft, amb  gairebé cent funcions en més de deu països. Onze anys més tard (amb deu espectacles més a les esquenes), en Toni Mira torna a pujar sol a dalt d’un escenari i compartir un cop més amb el públic, una estona de poesia, màgia, joc, ironia, imaginació i ritme.
Amb el títol a mig cuinar, amb aquest nou espectacle Monòlit, en Toni Mira aprofundeix en els nous registres interpretatius que he anat descobrint al llarg del procés de creació i les representacions del darrer espectacle “En attendant l’inattendu”.
En Toni Mira assajarà a la Sala i ens oferirà un primer tast, en exclusiva, abans d’estrenar el seu darrer treball al proper Festival Grec 2014.
Com als seus darrers espectacles, a més de la dansa, també estaran presents sobre l’escenari, elements i recursos d’altres llenguatges escènics, com ara la paraula, el claqué, el vídeo, la percussió, la màgia o el circ.

Deixa un comentari