Publicat el 16/09/2020

Els tràmits de la ciutadania amb l’administració es poden fer en línia a la Seu Electrònica seu.mataro.cat i també es pot trucar al telèfon gratuït 010 per demanar cita prèvia, informar-se sobre serveis i fer tràmits municipals

A partir del dilluns 14 de setembre, les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró físiques són tres:
La Riera, 48.
Passeig de Ramon Berenguer III, 82
Carrer de Josep Punsola, 47.
Per fer tràmits de forma presencial en una d’aquestes tres oficines s’ha de demanar cita prèvia obligatòria ja sigui al telèfon gratuït 010 o en línia a la Seu Electrònica del web www.mataro.cat/citaprevia
A més, en l’oficina del Centre ( La Riera,48) hi ha un punt d’autoservei amb un terminal telemàtic on es poden efectuar multitud de tràmits.

En línia o per telèfon
Altres canals per fer els tràmits que la ciutadania necessita amb la seva administració més propera, la local, són en línia a la Seu Electrònica seu.mataro.cat o a través del telèfon gratuït 010.

També hi ha una Bústia d’Atenció Ciutadana a www.mataro.cat per a comunicar incidències, queixes o suggeriments. I també hi ha un xat d’atenció ciutadana al mateix web, efectiu en horari de dilluns a divendres de 9 a 15 h, on poder xatejar per guiar al ciutadà en la realització de tràmits i gestions.

Aquest model d’Administració Electrònica es consolida després d’un procés de digitalització pel que va apostar l’Ajuntament de Mataró fa anys i pel que s’ha invertit en formació dels treballadors i en la compra del programari necessari per fer de l’administració local un ens transparent, tecnològic i accessible a tota la ciutadania.

Aquest procés de digitalització s’ha vist reforçat per les circumstàncies de la Covid-19, quan els tràmits online han vist augmentar-se de forma exponencial.

 

 

 

Deixa un comentari