Publicat el 19/07/2018

La suposada empresa contacta amb els comerciants per demanar diners fent creure que es tracta del mateix anunci del programa de Festa Major que es fa cada any

Sense identificar-se, aquesta suposada empresa es posa en contacte amb botiguers i restauradors de Caldes, via telefònica, per tal de demanar diners a canvi d’anuncis en una “revista d’entitats”. L’empresa truca als comerciants dient “que fa una revista d’entitats” i preguntant-los si volen posar el mateix anunci que l’any passat. Ja que la presumpte empresa fa referència a l’anunci de “l’any passat”, els comerciants interpreten que es tracta de l’anunci pel programa de Festa Major de Caldes i acaben posant diners.

Cal indicar que demanen un preu molt més elevat que el que estableix l’empresa local que ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Caldes i que gestiona de manera oficial el Programa de Festa Major.
La suposada estafa s’ha detectat quan l’empresa local amb conveni oficial per gestionar el programa de Festa Major s’ha anat posant en contacte amb els botiguers. Quan alguns comerciants han informat a l’empresa oficial que ja havien pagat per l’anunci, ha saltat l’alarma.

S’informa que el nom de l’empresa que consta a la factura de la suposada estafa es “SEGURIDAD CIUDADANA Y SISTEMAS DE PREVENCIÓN DE EMERGENCIAS”. La Policia Local de Caldes està al corrent dels fets i està investigant el cas d’acord amb les dades obtingudes gràcies als comerciants presumptament estafats.

Des de l’Ajuntament de Caldes s’informa a botiguers, restauradors i petits empresaris perquè siguin conscients d’aquesta pràctica presumptament delictiva i per informar que aquesta suposada empresa no s’encarrega de la gestió del programa de Festa Major

 

Deixa un comentari