Publicat el 11/05/2022

Marina Rossell, Miquel Gil, Roger Mas i Magalí Sare són alguns dels artistes de la programació de la segona edició del POSIDÒNIA FEST

 

 

 

Una de les grans novetats del Posidònia Fest d’enguany és que hi haurà dos escenaris.
En l’escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l’edició anterior (19h. i 21:30h.), hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil.
L’altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme i l’elecció es farà mitjançant una crida on tots els músics del Maresme s’hi poden apuntar. Els escollits actuaran al POSIDÒNIA FEST i rebran una compensació econòmica.

L’altra gran novetat és l’aforament que, un cop superades les mesures Covid, serà de 400 persones assegudes.
Les entrades, que estan a la venda a la web www.posidoniafest.cat, tenen un preu de 18€ per jornada (inclou els tres concerts). També s’ha posat a la venda un abonament al preu de 45€ pels nou concerts del festival, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de setembre .

El POSIDÒNIA FEST, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany s’ha arribat a un acord de col·laboració amb el FESTIVAL REVELA’T que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

El segell discogràfic mataroní Microscopi, amb el suport del Port de Mataró, l’Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, patrocinadors i col·laboradors, fan possible aquest festival amb la voluntat de consolidar aquesta cita amb la música, única a la ciutat.

Tota la programació i informació del festival està disponible als webs posidoniafest.cat i culturamataro.cat.

 

Redacció
Imatge: D’esquerra a dreta: Marc Bosch, conseller delegat del Consell Comarcal del Maresme; Xesco Gomar, regidor de Cultura; Margarita Diez , gerent del Consorci Port de Mataró i Carles Moreno i David Mullor, organitzadors del Festival.
Font: Ajuntament de Mataró

 

 

 

 

Deixa un comentari