Publicat el 05/11/2014

L´Associació de Nens amb Càncer AFANOC torna a posar en marxa la campanya Posa´t la gorra!, de suport al càncer infantil.
La jornada d´aquest 2014 se celebrarà el 13 de desembre al Zoo de Barcelona; i la gorra, dissenyada per Custo, amb un cost de 6 €, donarà accés a la gran festa final de campanya.
El preu de la gorra inclou l’entrada gratuïta al Zoo de Barcelona el dia de la festa, pels nens i nenes fins als 17 anys i un 50%de descompte pels adults.
Els nens i nenes malalts de càncer tenen accés gratuït a la festa.
On adquirir la gorra :
El mateix dissabte 13, hi haurà guixetes de venda de gorres als accessos del Parc Zoològic
(c/ Wellington i a l’entrada del Parc de la Ciutadella).
La gorra també es podrà comprar on-line a través del nostre web: http://www.afanoc.org/
A la nostra pàgina web s’aniran actualitzant tots els nostres punts de venda.
L´objectiu d´aquesta iniciativa és pal·liar, en la mesura del que sigui possible, totes les necessitats que es generen a les famílies a partir del diagnòstic.
Els diners recollits per l´associació aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l´hospital, donant suport psicosocial, i per l´altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d´acollida per a les famílies que s´han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).
AFANOC – La Casa dels Xuklis
 Telf. 93.237.79.79 · Fax 93.237.66.99
Camí de Sant Cebrià, s/n. 08035 Barcelona
www.afanoc.orgwww.lacasadelsxuklis.org 

Deixa un comentari