Publicat el 26/11/2020

Aquest dissabte 28 de novembre una seixantena de voluntaris i voluntàries de l’Afanoc, aproparan la campanya del Posa’t la Gorra! a la ciutadania venent les gorres a l’exterior dels mercats

Des de fa onze anys, els Mercats de Barcelona acullen la campanya de sensibilització amb  el càncer infantil “Posa’t la Gorra!” gràcies a la implicació de l’Institut Municipal de Mercats i les diferents  Associacions de Comerciants.

Aquest dissabte 28 de novembre s’aproparà la campanya venent les gorres a l’exterior dels mercats. La venda d’aquestes gorres suposa una entrada de recursos que l’entitat destina a donar suport a les famílies d’infants i adolescents amb càncer.
La Campanya es durà a terme seguint les  mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries amb relació a la Covid-19.

Els mercats on es podrà trobar la gorra són els següents:
Boqueria, Barceloneta, Santa Caterina, Sant Antoni, Concepció, Sant Gervasi, Sants, Les Corts, Lesseps, La Mercè, El Carmel, Vall Hebron, Clot, Canyelles, Guineueta, Felip II, Poble Nou i Provençals.  Els Mercats s’omplen de Gorres!!!

La pandèmia impedeix celebrar la festa 
Degut a la situació actual, la gran festa que cada any celebràvem no es podrà dur a terme el desembre com és habitual, però esperem poder celebrar-la a la primavera.
Tot i així, el proper 13 de desembre, realitzarem accions en diferit  a les xarxes per mantenir la presència i continuar llençant el nostre missatge de suport a les famílies i demanant a tothom que no deixi de posar-se la gorra.

 

Deixa un comentari