Publicat el 24/04/2020

Ofereix recursos per a la recerca de feina i per accedir a subsidis, atenció personalitzada en línia i informació sobre temes laborals i formatius

El servei d’Ocupació de l’Ajuntament del Masnou ha posat en marxa una nova  web: https://casadelmarques.cat/pe_respon_ocupacio.php, que unifica i amplia la informació sobre els recursos que la regidoria de Promoció Econòmica posa a l’abast de la ciutadania en matèria laboral, tant per a les persones que es troben en situació d’atur com per a les que estan en actiu.

Conté recursos en línia per a la recerca de feina, un formulari per fer consultes personalitzades, informació i eines per a la sol·licitud de subsidis i prestacions sociolaborals, enllaços a cursos i tallers formatius i documentació sobre legislació laboral i ajudes, entre altres continguts.
El portal s’ha creat amb l’objectiu de fer front a la crisi de salut, econòmica i social originada per la pandèmia de la Covid-19 (coronavirus SARS-CoV-2). Així, i tenint en compte el confinament decretat des de la declaració de l’estat d’alarma, l’atenció a la ciutadania es fa per via telemàtica.

A banda de la nova web sobre temes d’ocupació, la regidoria de Promoció Econòmica manté oberta una altra pàgina enfocada específicament a empreses, autònoms i autònomes.
Es tracta de https://casadelmarques.cat/pe_respon.php, on també s’hi poden trobar tota mena de recursos i atenció personalitzada per tal que l’emprenedoria masnovina pugui fer front a aquesta crisi.

 

Deixa un comentari