Publicat el 22/02/2022

Projecte, que coincidint amb la diada de Sant Jordi, ha de servir per donar a conèixer els escriptors i les escriptores locals i fomentar la seva obra

 

Es tracta d’una iniciativa i projecte d’alguns literats i literates locals consistent en la publicació d’un recull de textos de qualsevol expressió literària (prosa, poesia, etc.) d’autors i autores, tant de Premià de Mar com vinculats al municipi. El recull es regalarà a la ciutadania el dia de Sant Jordi.
D’altra banda, el mateix 23 d’abril es posarà a disposició dels autors i autores locals que ho desitgin una parada a la fira on podran donar a conèixer i vendre els llibres que hagin publicat.

Per poder participar en aquesta iniciativa cal enviar el relat a l’adreça electrònica cultura@premiademar.cat amb el seu títol i indicant el nom, cognoms i telèfon de contacte de l’autor o autora. L’extensió del text ha de ser de 800 paraules com a màxim i la temàtica Premià de Mar.
A més, cal comunicar en el mateix correu si es vol estar a la paradeta del dia de Sant Jordi.

El termini màxim de presentació de les obres serà el dia 18 de març.

Per resoldre qualsevol dubte o aclariment, cal posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura, a cultura@premiademar.cat, o bé a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras a biblioteca@premiademar.cat.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari