Publicat el 26/06/2022

El Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana s’impartirà a partir del curs vinent al centre de formació permanent del TecnoCampus, HUB4T

 

 

 

Els importants canvis causats per la transformació digital exigeixen professionals tècnics i gestors amb un perfil competencial transversal que combini coneixements i habilitats en l’ús de tecnologies de la informació, les enginyeries vinculades a l’enginyeria urbana, la comunicació i els propis de la tasca dels gestors i tècnics municipals.

El màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana, presentat, està adreçat a professionals que vulguin aconseguir un perfil d’integrador de les tecnologies de la informació en la gestió, la planificació i l’enginyeria urbana i adquirir pràctica a partir d’experiències d’empreses del sector de serveis a les ciutats.

Fins ara, no existia en l’àmbit català i espanyol una oferta de màster de tipus integrador/transversal en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió urbana. Aquest fet obre una finestra d’oportunitat per a la formació de professionals que treballin disciplines de diferents àmbits, d’aplicació al dia a dia de la gestió d’àrees metropolitanes amb una aposta clara per avançar cap a ciutats intel·ligents, connectades i sostenibles.

L’acte de presentació ha tingut lloc al  Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori  de la Generalitat de Catalunya i ha comptat amb la participació de Ricard Font, secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

La presentació del programa formatiu ha anat a càrrec del Xavier Font, director del Màster i degà del col·legi ECCAT, i Ester Bernadó, coordinadora acadèmica del màster. L’alcalde de Mataró i president de la Fundació Tecnocampus, David Bote, ha tancat l’acte.

Aquest  nou Màster  s’integra dintre de la programació acadèmica del nou curs 22-23 del TecnoCampus, sota la marca de formació permanent HUB4T. El centre  aposta per formar les persones al llarg de la vida i  donar resposta a les seves necessitats formatives, en un moment en que tots nosaltres hem d’aprendre noves competències  i incorporar nous coneixements per créixer professionalment.

Es tracta d’un programa formatiu ideat amb professionals del sector,  com el Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya, i amb una visió internacional amb la incorporació de la Escola Superior d’Enginyers de Construcció de París, on els participants en el programa faran una estada d’una setmana.

 

Redacció
Imatge:d’esquerra a dreta: Ester Bernadó, Xavier Font, Ricard Font i David Bote.
Font: Ajuntament de Mataró

 

Deixa un comentari