Publicat el 15/05/2020

Ja han començat els treballs per reparar i millorar la platja malmesa pel temporal Glòria i per garantir-ne una estada segura quan se’n pugui fer un ús social de l’espai

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja ha començat a treballar per preparar la temporada de bany. Des de les àrees de Medi Ambient, Obres i Serveis, Sanitat i Salut Pública i Secretària s’està treballant de valent per reparar i millorar la platja malmesa pel temporal Glòria i per aplicar les mesures necessàries que garanteixin un ús social d’acord amb les condicions derivades de la COVID-19.
La platja s’adaptarà als requeriments de les autoritats sanitàries per protegir la salut dels veïns i veïnes del poble i dels visitants. I al mateix temps, es prepararan tots els dispositius i serveis necessaris per a l’ús recreatiu.

El pla de desescalada indica que l’ús obert de les platges no és permetrà fins a la Fase 3, i sempre en condicions de seguretat i distància social. Això vol dir que s’haurà d’esperar, com a mínim, fins al 8 de juny, per donar el tret de sortida a la campanya d’estiu.

Actualment, encara immersos en la Fase 0, només es permet l’accés a la platja de Sant Vicenç per passejar, sempre que això no impliqui un desplaçament de més d’un quilòmetre, o bé per practicar esports individuals, inclosos nàutics, dins del terme municipal. No es permet l’accés a les àrees de joc ni als circuits esportius. Tampoc prendre el sol ni el bany recreatiu.

La preparació de la temporada d’estiu s’anirà adaptant a l’evolució de la pandèmia i les conseqüents instruccions de les autoritats sanitàries amb l’objectiu implementar tots els mecanismes de prevenció i control que siguin necessaris per garantir-ne una estada segura.

 

Deixa un comentari