Publicat el 11/02/2022

“Welcome Berlin”, “Canciones de nadie” i les cançons de Marc Aldrufeu són les tres actuacions que diumenge 13 de febrer ens acosta la nova temporada de l’Escena & Llibres

 

Un cicle impulsat per la Regidoria de Joventut, per promoure la creació artística del jovent local. Les entrades, gratuïtes, s’han de reservar a través de l’app VdM. Els espectacles es duen a terme al jardí de la Biblioteca Municipal, a les 12 hores.

Quines actuacions es podran veure diumenge 13 de febrer?

Welcome to Berlin
Gènere: microteatre
Participants: Jaume Viñas i Núria Deulofeu
Durada: 15 min.
Sinopsi:
En Carles i la Berta estan en el millor moment de la seva relació. Tenen 27 anys i no viuen junts (no perquè no volen sinó perquè no s’ho poden permetre). Però la Berta rep una beca per treballar 6 mesos a Berlín, i ara només tenen 24 hores per decidir si diuen bye bye a Barcelona o a la seva relació. Welcome to crisi de parella. Basat en la sèrie de Pau Ortiz i Joan Burdeus. Espectacle estrenat al Festival Píndoles.

Canciones de nadie
Gènere: música
Participants: Laura Llana Gisbert i Gerard Pamies Puig
Durada: 20 min.
Sinopsi:
Laura Socaxina tira endavant sense parar el projecte Canciones de nadie des del 2011, lletres carregades de poesia, il·lusions, força i realitat. Estarà acompanyada per Gerard Pamies.

Marc Aldrufeu
Gènere: música
Participants: Marc Molleja Aldrufeu, Elias Galan López i Jordi Herrera Garriga.
Durada: 20 min.
Sinopsi:
Marc Aldrufeu és un guitarrista i cantant català de pop-rock que a través de les seves cançons intenta expressar emocions, desitjos i en definitiva, aprenentatges vitals, per tal de crear atmosferes musicals on poder connectar amb un mateix. Acompanyat ara de banda, per donar-li al seu estil pop-rock un punt més de potència i ritme.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari