Publicat el 04/03/2020

La segona edició d’aquest esdeveniment solidari en defensa de la seguretat viària es celebrarà el diumenge 22 de març

El pròxim dilluns 9 de març a les 11.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) es presentarà la cursa Ponle Freno Badalona, que celebra la segona edició en aquesta ciutat.
Aquest esdeveniment, que se celebrarà el pròxim diumenge 22 de març a les 9.30 hores, és una iniciativa social compromesa amb la seguretat viària i la reducció dels accidents de trànsit que està impulsada per Atresmedia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la Fundació AXA.

La cursa compta amb dos circuits: un de 5 i un altre de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada al passeig Marítim.
Els més joves també podran participar d’aquesta jornada esportiva en les proves infantils que es correran un cop hagin finalitzat les curses anteriors.
Les proves infantils es dividiran en cinc categories (chupetín, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil) i tindran un recorregut proporcional a l’edat de les persones participants (des dels 100 metres els més petits, fins als 1.000 metres dels infants de menys de 14 anys).
L’esdeveniment també permet participar a persones amb handbike, sempre que tinguin una discapacitat física que els impedeixi fer la cursa dempeus.

Les persones que vulguin participar ja poden realitzar la seva inscripció per internet :
https://compromiso.atresmedia.com/ponlefreno/carreras-ponle-freno/2020/badalona/, fins dissabte 21 de març a les 14 hores o fins que s’acabi el nombre de dorsals disponibles.
La quota d’inscripció és de 5 euros que es destinaran íntegrament a projectes en favor de les víctimes d’accidents de trànsit i inclou el dorsal i el xip de la cursa i una samarreta tècnica commemorativa.
En el cas dels infants, la inscripció és gratuïta i rebran un dorsal i una medalla quan arribin a la meta.

 

 

Deixa un comentari