Publicat el 29/01/2018

D’aquesta manera es dóna resposta a una demanda que les empreses del polígon d’Arenys feia anys que reclamaven i que el govern municipal s’havia proposat aconseguir en aquest mandat

Aquesta passada setmana han finalitzat els treballs per al desplegament de fibra òptica al polígon industrial de Valldegata-Draper. Uns treballs que han anat a càrrec de la companyia Movistar.

Un cop completat el desplegament, l’operadora contactarà en els pròxims 15 dies amb les diferents empreses que hi ha instal·lades al polígon industrial per oferir-los la possibilitat de canviar la seva connexió actual d’ADSL per la nova de fibra òptica.

D’aquesta manera es dóna resposta a una demanda que les empreses del polígon d’Arenys feia anys que reclamaven i que el govern municipal s’havia proposat aconseguir en aquest mandat, doncs entenia que es tracta d’una eina essencial per millorar en les seves comunicacions i competitivitat.
En aquest sentit, l’Ajuntament d’Arenys de Mar s’havia posicionat des d’un primer moment al costat de les empreses de la vila i havia sol·licitat en diverses ocasions a Movistar que realitzés el desplegament de la fibra òptica també en aquesta zona d’Arenys.

 

Deixa un comentari