Publicat el 22/04/2022

La col·laboració ciutadana va ser cabdal per facilitar la feina de la Policia Local

Ahir a la tarda, la Policia Local de Vilassar de Mar va detenir dues persones després de rebre l’avís que dos homes estaven a la pista poliesportiva de la plaça del Barato amenaçant altres persones amb un matxet.

L’avís es va rebre sobre les 18.50 h, moment en què les patrulles van acudir de forma urgent al lloc dels fets. Un cop allà, els agents de la Policia van començar una recerca per la zona ja que els dos homes ja no eren a la plaça.
Gràcies a la informació veïnal i a la col·laboració ciutadana, es va saber que les dues persones havien marxat per la Riera d’en Cintet amb una tercera persona més i en un vehicle, la descripció del qual va permetre localitzar-los.

La Policia va identificar als tres ocupants i va escorcollar el vehicle on es va trobar un matxet de grans dimensions. Els dos homes que coincidien amb la descripció van ser detinguts i un d’ells va oferir resistència i va ferir un dels agents en els braços. El tercer home, en comprovar-se que no tenia pendent res amb la justícia, va poder marxar amb el vehicle.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari