Publicat el 04/06/2020

Els casos es van produir aquest cap de setmana a dos domicilis dels carrers Abat Escarré i Jaume Baladia

La Policia Local d’Argentona va intervenir aquest cap de setmana en dos casos finalment frustrats, un d’ocupació il·legal a un habitatge del carrer Abat Escarré, i un intent de robatori i posterior detenció a un domicili del carrer Jaume Baladia.

Al llarg del cap de setmana,  veïns de la zona van alertar que en diverses ocasions unes persones sospitoses intentaven accedir a un habitatge del carrer Abat Escarré. Agents del cos van desplaçar-se fins a l’habitatge i, davant la reiteració dels avisos, van realitzar una vigilància i patrullatge específic de la casa. Després de realitzar diverses inspeccions, es va descartar que haguessin accedit a l’habitatge.

D’altra banda, la matinada del diumenge al dilluns 1 de juny també es va registrar un intent de robatori a una casa del carrer Jaume Baladia.
Els propietaris van alertar a la Policia Local que s’havia activat l’alarma i que les càmeres de vigilància havien captat una persona al jardí de l’habitatge, tal i com els havia informat la central de l’empresa de vigilància.

Agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al domicili i van iniciar un procés de recerca del sospitós. Una hora més tard, un agent de la Policia Local va identificar la persona que apareixia a les imatges, i va procedir a la seva detenció per temptativa de robatori.

Deixa un comentari