Publicat el 30/08/2017

Des del passat 21 d’agost la Policia Local compta amb un punt específic d’atenció ciutadana a l’emblemàtic recinte modernista.

L’Ajuntament de la vila ha decidit impulsar la creació d’una Oficina d’Atenció a la Ciutadania per situar els agents en un espai més cèntric i accessible per als veïns i veïnes, tot donant resposta a una necessitat que s’arrossegava des de feia temps.

La nova Oficina d’Atenció Ciutadana de la Policia Local, situada en l’emblemàtic recinte modernista que representa Ca l’Alfaro, s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de seguir proporcionant al cos policial tots els instruments i recursos necessaris perquè els agents puguin continuar desenvolupant amb èxit la seva imprescindible tasca al servei del ciutadà.
En paraules de Joan Mora, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, la creació d’aquesta Oficina d’Atenció a la Ciutadania respon “a la voluntat de l’Ajuntament i la Policia Local de continuar treballant conjuntament per tal de seguir desenvolupant un model de policia basat en la proximitat i l’accessibilitat dels agents”.

Amb aquestes noves dependències l’Ajuntament referma la seva aposta per l’accessibilitat dels agents i la consolidació d’un model de policia basat en la proximitat

Deixa un comentari