Publicat el 14/07/2022

Fa uns dies, la Policia Local va identificar tres persones a l’aparcament del supermercat Mercadona de Teià com a presumptes autores de diversos furts

 

 

 

A un quart de tres de la tarda, la patrulla de la Policia que realitzava tasques de seguretat ciutadana va observar un vehicle amb tres individus que realitzava moviments evasius. Els agents van aturar el vehicle i van sol·licitar suport als Mossos d’Esquadra per procedir a la identificació dels ocupants i a l’escorcoll del cotxe.
Al seu interior van trobar una bossa de mà amb un moneder i documentació d’una altra persona, 140 euros, un mòbil i quatre ampolles de whisky.
Un cop fetes les comprovacions corresponents, va resultar que el telèfon havia estat sostret a l’interior del Mercadona i que la resta d’objectes havien estat robats en un centre comercial de Cabrera de Mar.

En tots els casos, els autors dels furts haurien fet servir la tècnica del sembrador, consistent a llançar unes claus o unes monedes als peus d’una persona i fer-li creure que són seves. En el moment que la persona s’ajup per collir-les, els lladres aprofiten el descuit per robar-li la cartera o el mòbil.

La Policia Local adverteix que és una tècnica que se sol utilitzar en les zones de pàrquing dels grans supermercats i que les víctimes acostumen a ser dones. Normalment, els lladres es guien pel model del vehicle o pel volum de la compra i aprofiten la distracció de la persona, que normalment deixa la bossa de mà a la vista mentre carrega la compra al maleter.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Teià

Deixa un comentari