Publicat el 26/01/2018

Recaptarà fons a través de la iniciativa “Escuts solidaris”, amb la campanya #pelsvalents,  per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center.

La Policia Local de Calella s’ha sumat a la campanya ‘Escuts solidaris’ per contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que es fa al Sant Joan de Déu Pediàtric Center de Barcelona. L’objectiu és aconseguir 30.000.000 € per a crear el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa, així com per a projectes d’investigació, atenció i educació d’aquests nens i nenes.

La Policia Local de Calella s’adhereix recaptant fons a través de la venda d’uns escuts adhesius especials que combinen la insígnia policial de Calella amb l’etiqueta “pels valents”, que identifica la lluita dels nens i nenes contra la malaltia.

Les insígnies estan impreses amb fil daurat, color que simbolitza la lluita contra el càncer infantil, sobre un fons negre i porten una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa.

Els escuts solidaris ja es poden adquirir al preu de 4 euros a les dependències de la Policia Local de Calella (Avinguda del Parc, s/n). Per a més informació sobre els escuts podeu trucar al 93 766 59 20.

Més d’una quarantena de Policies Locals de tot Catalunya ja s’han adherit a la campanya, que neix de la iniciativa dels agents de policia del municipi de Sant Celoni. Des de la Policia Local també s’anima a tots els que participin a la iniciativa a fer-se una foto amb l’escut solidari i compartir-ho a les xarxes socials amb els hashtags #pelsvalents o #paralosvalientes i així aconseguir una major difusió de la campanya.

 

Deixa un comentari