Publicat el 27/08/2018

El festival tindrà lloc el divendres 31 d’agost a les 21.30 h a Can Vallerià (Passeig Coromina, 32 – Premià de Dalt)

Can Vallerià dedica enguany el festival Poetes sota la lluna a recordar i reinterpretar, amb la força i el poder de la veu i de la música, alguns poetes centrals en la construcció de l’imaginari literari del Maresme:
Esteve Albert, Ventura Ametller, Teresa d’Arenys, Jordi Bilbeny, Jaume Cases, Fèlix Cucurull, Salvador Espriu, Joan Font, M. Antònia Grau, Isidre Julià, Josep Lladó, Marc Lluch, Marià Manent, Salvador Moragas, Perejaume, Valerià Pujol, Enric Quintana, Martí Rosselló, Mossèn Pere Ribot i Rafael Vallbona.

Amb el títol d’un vers de Jordi Bilbeny, «El carrer que em du a casa», neix aquest espectacle amb les arrels del Maresme, la terra, la paraula i la revolta que reivindiquen un món millor i més just, amb les eines de la poesia, la música; l’art en definitiva.

Can Vallerià dedica enguany el festival Poetes sota la lluna a recordar i reinterpretar, amb la força i el poder de la veu i de la música, alguns poetes centrals en la construcció de l’imaginari literari del Maresme. I una copa final per xerrar i conèixer llibres i poetes.

-espectacle gratuït- 

 

 

Deixa un comentari