Publicat el 10/06/2024

Organitzada per la Fundació Palau, aquesta 19a edició de Festival oferirà una mirada àmplia de la poesia, la música i l’art, així com una connexió profunda amb el Maresme

 

 

Del 3 al 14 de juliol, Caldes d’Estrac i cinc municipis més del Maresme seran l’escenari del festival POESIA i +, una cita ineludible per als amants de la poesia, la música i l’art.

Els espais emblemàtics de Caldes d’Estrac, com el Parc de Can Muntanyà, el Pati de la Fundació Palau i la Sala Cultural, acolliran les principals propostes del festival.
Els altres municipis participants són Teià, Arenys de Mar, Mataró, Dosrius i Alella, tots ells preparats per oferir una experiència cultural única.

Aquest any, el festival aposta per les produccions pròpies i per una programació que combina noms consolidats amb talents emergents que aportaran frescor i innovació.

La inauguració d’aquesta edició el 3 de juliol a Caldes d’Estrac, serà especialment significativa. D’una banda amb una nova producció que vincula poesia, agricultura i canvi climàtic, i de l’altre del concert especial de Mishima, precedit per les lectures de Martí Sales, Maria Sevilla i Marina Garcés, que comptaran amb l’acompanyament de Mishima.

A més de les propostes locals, el POESIA i + comptarà amb la presència de figures internacionals de primer nivell. Una de les novetats més destacades és la participació del poeta i músic brasiler Arnaldo Antunes, que oferirà una actuació única amb el pianista Victor Araújo.

El festival continua sent un espai de trobada no massificat, accessible a tots els públics i arrelat al territori, amb la voluntat d’innovar i oferir una mirada àmplia de la creació poètica. Com a novetat, aquest any el POESIA i + estrena noves produccions, i destaquen les noves propostes de Mireia Calafell amb Nil Ciuró i de Francesc Cuéllar amb Judit Cortina.
Consultar tota la programació, al web: www.poesiaimes.cat.
En definitiva, POESIA i + 2024 es presenta com una celebració cultural que no deixarà indiferent ningú, amb un programa que combina tradició i modernitat, proximitat i internacionalitat. No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir de la millor poesia en un entorn privilegiat.

 

Redacció

Deixa un comentari