S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 22 maig 2019

Contes intrèpids

Contes intrèpids A càrrec de Sol Teixidó. Per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Agenda

El rebost del cau

El rebost del cau Laboratori de lectura, a càrrec de Laia Ventura. Activitat familiar a partir de 5 anys. Cal inscripció prèvia a b.vilassarm.elm@diba.cat o bé al tl. 937506834.  

Agenda

Trobada de famílies i embarassades (Nascuts per Llegir)

Trobada de famílies i embarassades (Nascuts per Llegir) Compartim l’estiu: jocs i idees per fer amb nens i nenes i bebès a l’estiu, a càrrec de Noelia del Águila, Làlali Acompanyament familiar. Per a famílies amb infants fins a 3 anys. Cal inscripció prèvia a b.vilassarm.elm@diba.cat o bé al tl. 937506834.

Agenda

Luxe

Luxe Sortida de Caixa-Fòrum per visitar l’exposició Luxe. Dels assiris a Alexandre el Gran. Cal reservar plaça trucant a Irene (tel. 687694568) abans del 10 de maig. Ho organitza: Viladona.

Agenda

Meet Vincent Van Gogh Experience

Meet Vincent Van Gogh Experience Visita a l’exposició Meet Vincent Van Gogh Experience. Cal reservar plaça trucant a Irene (tel. 687694568) abans del 10 de maig. Punt de trobada: 09:15h a l’estació de Renfe Vilassar de Mar. Ho organitza: Viladona.

Agenda

Festes de Castella-la Manxa

Festes de Castella-la Manxa Darrer dia per celebrar les festes de Castella-la Manxa. La majoria de les activitats es concentraran a la Descripció 1 de juny 09:00h: XVIII Torneig de petanca de Castella-la Manxa 11:30h: Elaboració de Caldereta manxega. 13:30 h: Lliurament de trofeus de petanca i bolos manxecs. 14:00h: Degustació de caldereta: 3 euros. […]

Agenda

Campanya d’estiu de Vilassar Comerç

Campanya d’estiu de Vilassar Comerç Els comerços associats repartiran butlletes amb les compres realitzades per participar en el Sorteig d’estiu: 1.000 € (2 premis 300 € i 2 premis de 200 €) en talonaris xecs-compra per gastar a establiments associats. Per poder participar al sorteig, cada butlleta ha de portar el segell de 2 botigues […]

Agenda
dimecres 8 maig 2019

1r Aplec conjunt Cabrera de Mar / Vilassar de Mar

1r Aplec conjunt Cabrera de Mar / Vilassar de Mar. Amb els Lluïsos Cobla, la Cobla Marinada i La Principal del Llobregat. Exhibició punts lliures i lluïment d’una colla sardanista. Amb servei de bar. A la nit, concurs de colles improvisades. Sorteig de regals.

Agenda
dimarts 7 maig 2019

Transformar Catalunya des dels ajuntaments

Transformar Catalunya des dels ajuntaments. A càrrec de Montserrat Tura i Camafreita. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UB. Política i Escriptora. Va ser alcaldessa de Mollet del Vallès; Diputada al Parlament de Catalunya. Consellera d’Interior (2003-2006) i Consellera de Justícia (2006-2010).

Agenda

La importància de la cuina en les nostres vides

La importància de la cuina en les nostres vides. A càrrec de Carme Ruscalleda i Serra, Cuinera i xef catalana de renom internacional.