Arxius de Premià de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
S'han trobat resultats
Agenda
Dilluns 10 febrer 2020

Internacional Carnaval CUP

L’Internacional Carnaval Cup organitzat per Marin Sports Events, presenta la seva setena edició aprofitant l’aturada de les lligues de Futbol Base en dates de carnestoltes. El VII Internacional Carnaval Cup té aquest any la seva seu a les instal·lacions del CE Premià de Dalt.  

Agenda

Parásitos

Cinefòrum Parásitos. Comèdia negra de suspens que dirigeix ​​el sud-coreà Bong Joon Ho. Tant Gi Taek  com la seva família estan sense feina. Però tot canvia quan coneixen als Park, una família adinerada dels que trauran profit en començar a treballar per a ells. No obstant, el que semblava una història senzilla afectarà a tots […]

Agenda

Fem truites

Taller: Fem truites. Per a joves de 1r d’ESO. Places limitades. Cal inscripció: prmd.pij@premiadedalt.cat o whatsapp: 670 750 284. Ho organitza: Regidoria de Joventut.

Agenda
Dijous 6 febrer 2020

Taller de preparació  de Carnestoltes

Taller Aprèn a Estimar-te: Taller de preparació  de Carnestoltes. Taller de preparació de les disfresses de Carnestoltes. Acció Vinculada al Pla de Barris.

Agenda

Taller de màscares de Carnaval

Dissabte 15 De 17.30 a 19.30 h: Màscares de Carnaval 1. Dissabte 22 De 17.30 a 19.30 h: Màscares de Carnaval 2. Per a joves de 1r d’ESO. Places limitades. Cal inscripció: prmd.pij@premiadedalt.cat o xhatsapp: 670 750 284 Ho organitza: Regidoria de Joventut.

Agenda
Divendres 24 gener 2020

Llibretes reciclades

Taller: llibretes reciclades. Per a joves de 1r d’ESO. Places limitades. Cal inscripció: prmd.pij@premiadedalt.cat/whatsapp: 670 750 284.  

Agenda

Tallers d’abdominals hipopressius i meditació

Tallers Aprèn a Estimar-te: Tallers d’abdominals hipopressius i meditació amb  Teresa Hernández. Millorem la nostra consciència postural i el to muscular i aprendrem també a calmar la nostra ment. Acció Vinculada al Pla de Barris.

Agenda

Mostra d’Equitació Western i Espectacle de Música Country

Mostra d’Equitació Western i Espectacle de Música Country. Acte solidari en benefici del càncer infantil. Ho organitza Jeb Andrews Foundation i Ajuntament de Premià de Dalt.

Agenda

Acte de Cloenda de la VI Setmana Oncològica

Acte de Cloenda de la VI Setmana Oncològica. Conferència col·loqui amb la participació del públic assistent. Actuació de la Coral d’Oncolliga i la Coral del Barri. Acte organitzat dins la setmana Oncològica de Premià de Dalt. Ho organitza: Oncolliga Premià de Dalt.

Agenda

Cinefòrum

Cinefòrum: Ma ma (2015). Escrita i dirigida per Julio Medem i protagonitzada per Penélope Cruz, Luis Tosar, Asier Etxeandia, Teo Planell, Silvia Abascal, Mónica Sagrera, Àlex Brendemühl i Ciro Miró. Sinopsi: Després de ser-li diagnosticat un càncer de mama, la Magda, una mestra a l’atur, reacciona traient a la superfície tota la seva energia vital. […]