Arxius de Caldes d'Estrac | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
S'han trobat resultats
Agenda
Dilluns 10 febrer 2020

Carnaval 2020

Carnaval 2020 Del dijous 13 al 22 de febrer De les 17 fins les 20:00 h: Carnestoltes a l’espai jove. Taller de construcció del Rei Carnestoltes i Carrossa jove. Nois i noies treballaran plegats per deixar enllestida la carrossa del Rei Carnestoltes, la identitat del qual es desvetllarà el durant la rua de carnestoltes del […]

Agenda
Dimarts 4 febrer 2020

Contes de la Iaia Antònia

Contes de la Iaia Antònia. Hora del conte a càrrec de Elena Codó. La iaia Antònia sempre m’ha explicat contes, però ara ja és molt velleta i sempre té son. És per això que he decidit que ara seré jo qui li expliqui els contes a ella. Us hi apunteu?

Agenda
Dimecres 22 gener 2020

Caldes 1219

Caldes 1219. Caldes d’Estrac 800 anys d’Història. Acte acadèmic. Taula rodona. Intervenen: Albert Batlle, Dr. Enric Subiñà, Dr. Ferran Soldevila. Moderarà: Alexis Serrano Méndez (Director de l’Arxiu Comarcal del Maresme).

Agenda

Rara

Rara. Hora del conte a càrrec de Lídia Clua. La història de la Rita, que és una mica rara, però que en realitat potser no ho és tant perquè això de ser “normal” no ho és gaire de “normal”. Activitat infantil.

Agenda
Dimecres 8 gener 2020

Bona nit i tapa’t

Bona nit i tapa’t. A càrrec de Marta Arnaus. Avui és l’aniversari de l’Ananda. Ja ha arribat la nit i tant les seves joguines com ella, es prepararan per anar a dormir. Tot és a punt perquè una  nit màgica porti regals d’aquells que ni es compren ni s’emboliquen… d’aquells que mai s’obliden. Activitat infantil.

Agenda
Divendres 13 desembre 2019

La Cigala i la Formiga

La Cigala i la Formiga. Teatre de titelles. A Càrrec de la companyia Xip Xap.

Agenda

Escudella de contes

Escudella de contes. Per a nens a partir de 3 anys. Cal inscripció a fundaciopalau@fundaciopalau.cat o al Tel. 937 913 593.

Agenda

Concert de Nadal

Concert de Nadal. Prec de Nadal, a càrrec d’Àngels Bassas i Anna Comellas.

Agenda

Fem cagar el Tió

Fem cagar el Tió. Vine a fer cagar el Tió!

Agenda

Taller de Nadal

Taller de Nadal. A càrrec de Marta Rossell. Vine a celebrar l’inici de les festes nadalenques amb nosaltres! Farem un taller de postals i arbrets de Nadal i acabarem la festa amb un pica-pica!