S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 8 maig 2019

Un somni dins el mitjó

Un somni dins el mitjó, d’Eulàlia Canal. A càrrec de Mon Mas. Club de lectura adreçat a infants d’entre 8 i 10 anys. Places limitades.

Agenda

Autoestima’t

Autoestima’t. Exposició que treballa la promoció de l’autoestima i d’hàbits saludables vinculats a la prevenció dels trastorns de la conducta alimentaria.

Agenda

Els secrets del Castell de Burriac

Els secrets del Castell de Burriac. Visita teatralitzada al Castell de Burriac. Compra la teva entrada a www.gaudeixcabrera.cat

Agenda

Sortida de descoberta naturalista per Cabrera de Mar

Sortida de descoberta naturalista per Cabrera de Mar. A càrrec de Pere Alzina, biòleg i guia de natura. A partir de 7 anys. Places limitades. Cal inscripció. Gratuït.

Agenda

Les mares que ens han parit

Les mares que ens han parit, de Maria Rosa Ribas Poch. Amb la presència de l’autora. Presentació a càrrec de Sílvia Tarragó.

Agenda

L’aigua del Rif

L’aigua del Rif, de Montse Flores. A càrrec de Mercè Pujadas, filòloga.  

Agenda

Jully Papallona

Jully Papallona, a càrrec de Laura Asensio. Un conte inspirador que posa de relleu l’esperit aventurer, l’amor i el respecte pels arbres centenaris i ancestrals.

Agenda

Domina Twitter per aconseguir una ocupació

Domina Twitter per aconseguir una ocupació. En 4 hores aprendràs a utilitzar Twitter a un nivell més professional. Et serà útil alhora de trobar una feina, de generar marca personal i com a espai d’aprenentatge informal.

Agenda
divendres 5 abril 2019

Prova d’Agility

Prova d’Agility. Puntuable per la Copa Catalunya. La pràctica de l’agility millora la relació amb el nostre gos i ens ajuda a educar-lo mentre fem una activitat física gratificant amb ell.

Agenda

Tècnica de l’estèncil

Tècnica de l’estèncil. Activitat creativa per a adults, a càrrec d’Assumpció Ramón. Decora el teu ventall amb una rosa.