Publicat el 08/05/2020

Aquesta sessió extraordinària, que ha de ser presencial, se celebrarà al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) per garantir les mesures sanitàries

L’auditori del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acollirà el pròxim dimarts 12 de maig de 2020, a les 12 hores, el Ple d’investidura de l’Ajuntament de Badalona que s’ha de celebrar després de la renúncia d’Álex Pastor al càrrec d’alcalde d’aquesta ciutat.

Prèviament, a les 11.45 hores, se celebrarà una altra sessió extraordinària amb motiu de la presa de possessió de Christian Carneado del càrrec de regidor del Grup Municipal del PSC després de la renúncia d’Álex Pastor.

La sessió d’investidura, que ha de comptar amb la presència de tots els regidors i regidores del consistori ja que han de dipositar personalment el seu vot per escollir el nou alcalde o alcadessa de la ciutat, no es pot celebrar al Saló de Plens de la Casa de la Vila perquè les dimensions d’aquest espai no permeten garantir les mesures sanitàries que s’han de seguir atesa la situació actual. Per aquesta raó, el Ple d’investidura es farà a l’auditori del BCIN.

El ple en directe per Televisió de Badalona, Ràdio Ciutat de Badalona i Internet
La sessió d’investidura es podrà seguir en directe per Televisió de Badalona i per Ràdio Ciutat de Badalona. També es podrà seguir per Internet:
http://endirecte.badalona.cat
https://www.radiociutatdebadalona.cat
https://www.bdncom.cat

Deixa un comentari