Publicat el 07/07/2024

Amb la Festa Major ja finalitzada, la diversió continua amb una nova edició del Festival Ple de Riure, aquest any la vint-i-setena

 

 

Enguany el Festival  es retrobarà amb el seu públic a la platja d’Ocata, que serà l’escenari principal sense oblidar l’esperit de carrer que tant el caracteritza.

Del 17 al 20 de juliol, la platja d’Ocata, així com altres espais emblemàtics del municipi com els jardins de Can Malet, la placeta de Ca n’Humet, la plaça Ramon y Cajal i la plaça d’Ocata, s’ompliran de vida amb un total de nou espectacles variats. Aquesta edició està dissenyada per atraure públics de totes les edats i interessos.

Una de les grans novetats d’enguany és la presència del reconegut actor Pep Plaza, que serà el presentador dels espectacles de divendres i dissabte a la platja d’Ocata. Plaza no només conduirà els esdeveniments, sinó que també oferirà un monòleg el divendres, assegurant una vetllada plena d’humor i entreteniment.

El festival comptarà amb la participació d’artistes locals, comarcals i internacionals. Entre ells, es destaca Mundo Costrini, un artista que ha conquerit els espectadors del Masnou en edicions anteriors amb el seu humor irreverent i crític. També es presentaran novetats com l’espectacle de la companyia Vaivén Danza Vertical, que promet impressionar el públic amb la seva posada en escena visual i les ballarines suspeses a les parets.

El punt final del festival serà, com és tradició, l’espectacle pirotècnic de la Companyia del Foc, que ha estat el colofó de moltes edicions passades, oferint un espectacle de llum i foc inoblidable.

Enllaç directe a tota la programació

 

Redacció

 

Deixa un comentari