Publicat el 15/07/2022

L’Ajuntament va llançar una campanya informativa de sensibilització amb la finalitat de conscienciar la ciutadania que convertir les platges en un espai lliure de fum beneficia tothom

 

 

Les platges de Calella s’han convertit avui en un espai lliure de fum com a resultat de la decisió del govern municipal de prohibir el tabac en tota la zona litoral com una aposta decidida a favor de la sostenibilitat i de preservar i vetllar per la salut pública. A partir del diumenge 24 de juliol se sancionarà a les persones que no respectin la norma.

L’Ajuntament de Calella va llançar una campanya de sensibilització amb la finalitat de conscienciar tots els calellencs i calellenques sobre aquesta nova situació. D’aquesta manera, es van repartir cartells amb el lema “Si no fumes, no et perds res; si fumes hi perdem tots” a les diferents guinguetes del municipi.
També s’està informant sobre la nova normativa als hotels, per tal que tots els turistes que visiten cada any Calella coneguin la mesura. Avui, a més, l’Ajuntament està col·locant els cartells informatius (un total de 40) al llarg de la platja, atès que és el dia en què la prohibició entra en vigor en la totalitat de la platja, en excepció de les zones habilitades com, per exemple, les guinguetes.

El Ple de l’Ajuntament va decidir modificar l’Ordenança de Convivència Ciutadana i Via Pública el passat mes d’abril per unanimitat. D’aquesta manera, Calella manté la seva aposta a favor de la sostenibilitat i de la salut pública.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari