Publicat el 12/07/2017

Pel que fa al bany adaptat, aquest es fa emprant les cadires amfíbies que aporta el servei de vigilància, salvament i socorrisme.

Tal i com estableix el Pla de Gestió Integral de les platges i del litoral d’Arenys de Mar, vigent des del 2014, una de les prioritats en la gestió municipal d’aquests espais és potenciar l’accessibilitat de les platges per a les persones amb mobilitat reduïda, tant pel que fa als accessos com pel que respecta als diversos espais d’interès de les platges.

En aquest sentit, les platges del Cavaió, de la Picòrdia i de la Musclera disposen de, com a mínim, una zona de la platja en la que es concentren tots aquells equipaments i elements que són necessaris per garantir l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, és a dir:

-Estacionament reservat
-Passera adaptada fins a escassos metres del bot de l’aigua
-Sanitari públic adaptat
-Dutxa amb accés adaptat
-Lloc de socors amb accés adaptat, amb socorristes per donar suport al bany adaptat si s’escau
-Cadira amfíbia per al bany adaptat
-Línia de vida (línia de boies) per a l’orientació i el suport en el bany a dins de l’aigua

Pel que fa al bany adaptat, aquest es fa emprant les cadires amfíbies que aporta el servei de vigilància, salvament i socorrisme de les platges d’Arenys, a càrrec de l’empresa Proactiva. En cas que sigui necessari, hi ha l’opció que el bany es faci amb el suport dels socorristes.

Per utilitzar les cadires amfíbies o demanar el suport al bany adaptat, només cal adreçar-se als llocs de socors de les platges del Cavaió, Picòrdia o Musclera dins de l’horari del servei (de 10.30 a 18.30 al juny i setembre i de 10 a 19 durant els mesos de juliol i agost) i sol·licitar aquest servei. També es pot contactar prèviament amb el Cap de Colla del servei al telèfon 610 56 64 64 i programar dia i hora per al bany adaptat.

Accessibilitat platges: http://www.arenysdemar.cat/ARXIUS/2017/MEDIAMBIENT/PLATGES/Xerrada_Accessibilitat_Platges_02_06_2017.pdf

 

Deixa un comentari