Places disponibles per al -Bateig de mar- d´aquest cap de setmana al port Balís de Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/10/2012

Encara hi ha places disponibles per gaudir d´una molt interessant proposta d´iniciació a la vela que es farà aquest cap de setmana al port Balís de Llavaneres i que és gratuïta. Es tracta del programa Bateig de mar, que la Diputació de Barcelona, juntament amb l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, la Federació Catalana a de Vela i l’Escola de vela del Club Nàutic El Balís ofereixen a 140 escolars de 4t, 5è i 6è de les tres escoles del poble, Serena Vall, Sant Andreu i Labandària.
Aquesta activitat és totalment gratuïta i té una durada de tres hores: una hora i mitja de navegació col·lectiva i una altra hora i mitja de taller de nusos.
Les famílies que hi estiguin interessades només han d´escollir un dia per a la realització de l´activitat. Pot ser dissabte 27 o diumenge 28 d´octubre, en horari de matí o tarda. Cal que emplenin el full d´inscripció al centre escolar del seu fill o filla. Tenen temps de lliurar-lo fins demà dijous 25.
Les places per torn són limitades i, per tant, si un torn s´omple es redirigiran els alumnes a un altre torn.
http://www.santandreudellavaneres.cat/document.php?id=6156

Deixa un comentari