Les pistes esportives de l'Institut de Llavaneres estaran obertes al públic els caps de setmana | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/02/2018

A partir del cap de setmana del 17 i 18 de febrer els veïns i veïnes de Sant Andreu de Llavaneres podran fer ús de les dues pistes esportives de l’institut Llavaneres.

Sant Andreu de Llavaneres obre les portes del seu Institut públic a partir d’aquest cap de setmana per permetre l’accés de veïns i veïnes a les pistes esportives. Concretament, des d’aquest dissabte es podrà accedir al recinte en horari d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i diumenges d’11 h a 14 h per practicar esport a les dues pistes, la de bàsquet i la de futbol sala/handbol. Es podrà entrar al centre a peu pel passeig de la Riera, al Camí de Can Caralt.

Es dona resposta a una petició d’entitats i ciutadans
La demanda d’ús de les zones esportives de l’Institut Llavaneres fora de l’horari lectiu ja va ser una de les prioritats que es va manifestar durant l’elaboració del Pressupost Participatiu 2017.
D’altra banda, aquesta iniciativa també s’emmarca en la detecció per part de la Regidoria d’Esports de la necessitat d’oferir espais alternatius per als entrenaments setmanals de les entitats esportives.
Per tal d’obrir les instal·lacions amb garanties i seguretat per a la pràctica esportiva de les entitats, l’Institut ha elaborat un conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per acordar les millores que l’Ajuntament realitzarà al centre, com ara la instal·lació d’una font d’aigua, l’adequació dels elements esportius i la col·locació d’una xarxa para-pilotes al perímetre de les pistes.

 

Deixa un comentari