Publicat el 31/12/2019

El parc dels Germans Gabrielistes serà l’epicentre de les festes nadalenques. Del 30 de desembre al 6 de gener, una pista de gel sintètic farà gaudir els santvicentins i les santvicentines que s’hi apropin

Campament Reial
Com cada any, ses Majestats Reials ens envien una comitiva de missatgers per recollir totes les cartes dels nens i nenes de Sant Vicenç i fer-les arribar a Ses Majestats.
Segons les darreres notícies rebudes des d’Orient, s’espera als patges reials el proper divendres, 3 de gener, al parc dels Germans Gabrielistes.
Arribaran a les 5 de la tarda i durant dues hores, els visitants i molt especialment els nens i nenes que hi vagin podran gaudir de xocolata calenta amb melindros, participar en tallers i també podran fer-se una selfie amb els patges, tastar el carbó reial o visitar el planetari ‘El Cel de Nadal’, entre d’altres activitats.

NADAL INCLUSIU: al Campament Reial i al lliurament de la carta als Reis, les persones amb diversitat funcional disposaran d’un punt d’atenció des d’on podran accedir directament a l’activitat.

Nadal sobre gel a Sant Vicenç
Però, aquest any, els Reis Mags, a més dels seus patges, també ens envien un regal ben especial perquè els santvicentins i les santvicentines puguin gaudir del Nadal sobre gel.  Es tracta d’una pista de gel sintètic que s’instal·larà al parc dels Germans Gabrielistes, del 30 de desembre al 6 de gener.
La instal·lació té una grandària de 140m2  i hi poden patinar unes 60 persones al mateix temps. La pista de gel obrirà d’11 a 14h i de 16 a 20h i l’entrada costarà un euro.

Cavalcada de Reis
La Cavalcada sortirà des del camí del Padró i clourà a la plaça de l’Església.
Un dels moments culminants de les festes nadalenques serà el de l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el diumenge 5 de gener, quan podrem veure a Melcior, Gaspar i Baltasar amb les carrosses guarnides i il·luminades recorrent els carrers del municipi en la cavalcada que protagonitzaran a partir de les 18h. Durant el trajecte, Ses Majestats realitzaran una aturada, als vols de les 19h, a l’església de Sant Vicenç on duran a terme les corresponents ofrenes al nen Jesús. Seguidament, el seguici reial es dirigirà a la plaça de l’Església. Allà hi haurà instal·lada una haima, on l’alcalde, Javier Sandoval, lliurarà als Reis Mags la clau del poble, i els infants que ho vulguin podran parlar directament amb ells i lliurar-los en mà la seva carta.
Els caramels que es repartiran a la Cavalcada seran sense gluten.

Recorregut: camí del Padró, Pg. dels Pins, Montseny, Montnegre, Pica d’Estats, Costa Daurada, Mediterrani, Av. Montaltnou, Ginesta, riera del Gorg, Av. Països Catalans, Major, Sant Antoni i arribada a la plaça de l’Església.

La Cavalcada de Reis està organitzada pels Amics de la Cavalcada de Reis i la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

 

 

 

 

Deixa un comentari