Pirena. El navarrès Íker Ozcoidi, penalitzat amb 10 minuts a la general. Etapa Sprint a Granvalira - Grau roig | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/02/2012

Tom Andres (Pirineus Catalunya/Happy Dog) segueix a per totes en aquesta Pirena i aquest matí s´ha adjudicat la 13a ´etapa al sprint que s´ha disputat en el domini de Grandvalira-Grau Roig, etapa neutralitzada que no computa per a la general. S’ha dibuixat un recorregut tècnic i curt per posar a prova la velocitat dels gossos, un recorregut que precedeix a l´etapa final de Pirena que es disputa demà a l´estació francesa de Plateau de Beille i que compta amb 31km.  A Grau Roig, Andres ha completat el circuit en poc més de 7 minuts, per davant del suís Patrick Wirz (La Molina), que sempre es mostra molt ràpid en les etapes curtes on preval la velocitat, i de l´alemany Ullrich Kuhn.


La nota negativa de la jornada se l’ha endut el navarrès Íker Ozcoidi (Ternua/Canun), que ha estat penalitzat amb 10 minuts en la classificació general per incomplir el reglament i alinear 4 gossos en el tir quan el mínim són sis. Amb això, Andres té ja a la butxaca el seu quart triomf.
Entre els participants amb gossos nòrdics, avui triomf simbòlic de Tamara Schlemmer (Baqueira Beret) sobre el líder, Lázaro Martínez (Prullans.net). Demà es decidirà el campió d´aquesta categoria, la més disputada en aquesta edició.
Entre els participants d’esquijòing, ha marcar el millor temps el líder de la general, el txec Pavel Porubsky (Baqueira Beret), que ha compartit podi amb els seus compatriotes Nicole Maresová (Naturlandia) i Jiri Suchy (La Molina). En aquesta categoria ha estat penalitzada amb tres minuts, en l´etapa, la catalana Marta Bosch (Lurbel) i també han desqualificat el seu gos per interferències amb altres participants.
Demà, última parada de Pirena Advance 2012. Es farà a Plateau de Beille, a la regió francesa de l´Arièja, amb 31 km de recorregut en un paisatge de somni.
Ja dissabte, festa final i lliurament de premis al Palau de Congressos i Esports d´Alp, a La Cerdanya.

Deixa un comentari